15 Ocak 2013 Salı

Çikolatalı Kolay Pasta



Malzemeler
Kakaolu krem şanti
1 paket hazır kakaolu pandispanya
1 paket çikolatalı puding
3 yaprak jelatin
Kakao
Yapılışı
Hazır aldığınız pandispanyayı pasta koyduğunuz tabağın üzerine kapatacak şekilde koyun. Çikolatalı pudingi kendi tarifine gibi pişirin. Soğuk suya batırıp çıkarttığınız 3 tane yaprak jelatini süzerek yaptığınız sıcak pudinge ilave ederek karıştırın. Pudingi ılık olana kadar arada bir karıştırın soğuması için kenara alın. Kakaolu kremşantiyi soğuk su ilave ederek mikserle çırpın. Ve kasede olan puding ile birbirine karıştırın. Yaptığınız pasta kalıbının içerisine boşaltın ve 4 saat buzdolabına koyun dinlenemeye bırakın. Pastanızı çemberin içinden alın ve tabağınıza alın üstüne kakao serpiştirerek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder