15 Ocak 2013 Salı

Kolay Yaş Pasta


Malzemeler
1 adet hazır kakaolu yaş pasta keki
1 adet muzlu puding
1 adet muz
3,5 su bardağı süt
2 adet krem şanti
Pastanın üstünü kaplayacak şekilde böğürtlen reçeli (arzuya göre farklı reçel kullanılabilir)
KEKİ ISLATMAK İÇİN:
1 su bardağı soğuk süt
1 tatlı kaşığı kahve
2 yemek kaşığı pudra şekeri
Orta boy kap içerisin de süt pudra şekeri karıştırılır. hazır alınan kekin iki parçasına da eşit şekil de bu karışım dökülür. yapılan pudingi kekin üzerine sürün. muzları dilimleyerek dizin. ve diğer kek parçasını da üzerine kapatın. yapılan kremşantiyi de her tarafını kapatacak şekil de sürün. üzerine ayrı olarak böğürtlen reçelini sürün. kremşanti ile de süsler yaparak az dolapta bekletin ve soğuk olarak da servise alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder