20 Ocak 2013 Pazar

Zemzemin Sırları Çözülüyor





Bu kez yabancı bilim adamları inceledi. Ortaya çıkan bir görüntü var ki inanılmaz. Zemzem suyu sese tepki veriyor.

Japon ve Alman bilim adamları da Zemzem suyunun sırlarını, ilk kez bir belgesele açıkladılar. Çekilen bir fotoğraf sizleri de hayrete düşürecek.
Zemzem suyu çan sesiyle kararıyor, ezan ya da Kur'an okunduğunda ise berraklaşıyor.
Türkiye Gazetesi'nden Hayrettin Turan'ın manşete çıkan haberi İslam aleminin kutsal kabul ettiği Zemzem suyuna dair TRT'nin hazırladığı belgeselden.
Çölün ortasında 4 bin yıldır bozulmadan, kirlenmeden, yosun tutmadan akan mukaddes su, her sene hac ve umre için gelen milyonlarca Müslümanı besliyor.
TRT de cennetten geldiğine inanılan zemzem suyunu belgesel yaptı. Çekimler sırasında uzun yıllardır zemzem suyu ve kristalleri üzerinde araştırma yürüten Müslüman olmayan bilim adamları kaynağın sırlarına mazhar oldu. Alman bilim adamı Dr. Knut Pfeiffer, onlardan biri.
Ren Nehrinin suyundan içen kişinin enerjisinin azaldığını belirleyen Dr. Pfeiffer, zemzem üzerine yaptığı deney sonucunda kişinin zemzem suyundan içtikten 35 dakika sonra rahatladığını belgeledi.

BİR BARDAĞI BİR KOVA SUYU TEMİZLİYOR
Araştırmasını derinleştirin Alman doktor çok şaşırdığı bir nokta daha tespit etti. Bu durum için Pfeiffer, “Su her şart atlında değişmiyor ama değiştiriyor” diyor.
Alman bilim adamı şunları anlatıyor: “Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Ve yine gördüm ki hepsi zemzeme dönüşmüş. Bunun sebebi nedir, neden? Zemzemde öyle bir enerji var ki başkasını değiştirir ama kendi değişmez.”

SESLER ZEMZEM SUYUNU DEĞİŞTİRİYOR
Araştırmalara göre, zemzem ilk çıktığı yerdeki sıcaklığı 37 derece. Ne niyetle içilirse o derde deva olan ve 66 adı bulunan Zemzem suyu, sesler karşısında farklı şekillere dönüşüyor. Bunu ispatlayan ise Japon bilim adamı Dr. Masura Emoto. Zemzem kristallerini ilk defa mikroskop ortamında inceleyen Dr. Emoto, suyu değişik ses frekanslarına maruz bıraktı.

ÇAN SESİNDE KARARIYOR - KURAN'DA PARLAKLAŞIYOR
Suyun moleküler (kristal) düzeninin değişen frekanslara göre farklılaştığını gören Japon bilim adamı, zemzemin çan sesinde kristallerinin karardığını, Kur'an-ı kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını ve netleştiğini belirledi. İncelemede her bir kristalin, Kâbe-i muazzamaya benzeyen bir doku oluşturduğu tespit edildi.
Zemzem üzerine kaleme aldığı kitabı Japonya'da en çok satanlar arasına giren Dr. Emoto'ya göre zemzem, fiziksel ve kimyasal özellikleri bakımından yeryüzündeki bütün sulardan farklı. Dr. Emoto, “Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor. Müslümanların niçin hastaları tedavi etmek ümediyle Kur'an-ı kerimden sûreler okunup, suya üflediğini daha iyi anlıyorum” diyor.

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜNÜN RAPORU
Dünya Sağlık Örgütünün raporlarına göre, zemzem en içilebilir ve sağlıklı sulardan biri. Amerika'da yapılan test sonuçlarında, dünyada içinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan tek suyun zemzem olduğu ortaya çıkmıştı. Avrupa'da yapılan laboratuar çalışmalarında ise mikrobik hastalıklara karşı etkili olan zemzemin diğer sulara nazaran çok daha az kükürt taşıdığı, bunun yanı sıra daha fazla mineral barındırdığı ve fazlasıyla besleyici olduğu belirlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder