15 Ocak 2013 Salı

TEKİRDAĞ KÖFTESİ



500 GR KIYMA
2-3 BAYAT EKMEK YADA GALETA UNU
2-3 ÇORBA KAŞIĞI İRMİK

 1 SOĞAN
1 TATLI KAŞIĞI KİMYON
1 DİŞ SARIMSAK
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
KARABİBER
1 ÇAY KAŞIĞI KARBONAT

HAZIRLANIŞI

KIYMAYI GENİŞ BİR KABA KOYUP SOĞAN SARIMSAK VE BAYAT EKMEKLERİ RENDELEYİN,BAHARATLARI İRMİK VE KARBONATI EKLEYİP İYİCE YOĞURUN,1 GECE DOLAPTA BEKLESİN,ERTESİ GÜN PARMAK ŞEKLİNDE ŞEKİL VERİN İSTER FIRINDA İSTER YAĞDA PİŞİRİN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder